Vinterprodukter


Isfjerner KTB 0,5 ltr.

Isfjerner KTB er den perfekte hjælp til frosne bilruder og i låse eller hvor man ønsker hurtig afisning. Produktet kan med sikkerhed anvendes på de fleste overflader og skader ikke gummilister eller bilens lak. Bruges koncentreret.

Produktdata
Vare nr.: 486-0,5
Vinter-Tø 25 kg

Vinter-Tø er et smelteprodukt til vinterbekæmpelse, der i modsætning til salt ikke skader beton, metaller, plantevækst, dyrepoter, fodtøj m.v.. Er mere effektiv end salt idet det virker ned til -35ºC. Opbevares tørt, da produktet er stærk fugtsugende. Bruges koncentreret.

Produktdata
Vare nr.: 475B
pH-værdi: 8,5-9,5
33 ltr. Spand med låg

Anvendes bl.a. til vinter-tø.

Produktdata
Vare nr.: 476
Ice Miljø Tø 20 ltr.

Miljørigtig flydende is- og snesmeltemiddel. Fjerner is, sne og rimfrost. Kan også anvendes forebyggende. Anvendes på kørebaner, stier, parkeringspladser, fortov, trapper, ramper o.l.

Produktdata
Vare nr.: 474-20
HOT-NOK

HOT-NOK er en praktisk og fleksibel varmepude til opvarmning af kolde hænder og ømme muskler. Varmer op til 50ºC. Den måler 10 x 6 cm og vejer 66 g, som gør at den er fleksibel til at anbringe i handsker eller strømper. (1 colli = 12 stk.)

Produktdata
Vare nr.: 488
Vandtæt

Vandtæt er et imprægneringsmiddel der anvendes til alle typer tekstiler, ligesom det samtidig med er et uovertruffen middel til at vedligeholde og bevare nylonprodukter. Anvendes ligeledes til ruskind, læder, filt, skind, beklædning, fodtøj, tæpper, telte, presenninger, sejldug, sæder i biler mv. Indhold: 400 ml.

Produktdata
Vare nr.: 454