Arkiv

24-08-2009

Hjælp til beskyttelse imod bakterier

Det er først og fremmest med hænderne, man kommer i kontakt med uønskede smitte og bakterier, og evt. videregiver dem til andre personer eller overflader i omgivelserne. Det er ikke altid nok at vaske hænderne. 
God håndhygiejne er nødvendigt både i hjemmet og på arbejdspladsen. 

Med en hygiejnisk hånddesinfektion gnides de tørre hænder ind uden brug af vand,  serviet eller håndklæde. Fordelen ved Care Repair´s hånddesinfektionsmiddel Desi Care (produkt nr. 135) er, at den kan bruges på steder, hvor der ikke er adgang til håndvask med rindende vand, og det er en hurtig hygiejneprocedure. 
Desi Care er tilsat glycerin som blødgør huden. 

 

11-06-2008

En verdensnyhed!

Care Repair A/S har I samarbejde med Matrix Foodmax udviklet en ny produktserie; fødevaregodkendte NSF produkter på spray, hvor drivmidlet er kulsyre, i stedet for propan / butangas.

Propan / butangas bruges i dag som drivmiddel i spraydåser hos de fleste af vore konkurrenter. Produkterne bliver både eksplosive og brandfarlige samt farlige at indånde, da propan / butangas i processen blander sig med produkterne, og derfor hvirvlers rundt i luften sammen med produktet.

Care Repair har altid haft en miljøpolitik, der siger, at vore produkter skal være så miljøvenlige som overhovedet muligt. Derfor valgte vi, som en selvfølge, at bruge kulsyre som drivmiddel i vore sprayprodukter.

NSF MILJØSPRAY, KULSYREDREVNE FOR SIKKERHEDENS SKYLD,

DET SIKRESTE DRIVMIDDEL I VERDEN !

 

 

11-06-2008

Care Repair omdannet til A/S

Care Repair er nu omdannet til et A/S. Dette er fuldt ud i tråd med den 
fremtidige udvikling.

Den gode udvikling i Care Repair er grundlag for, at vi har valgt at omdanne firmaet til et aktieselskab pr. d. 13. maj 2008.

Vi har forståelse for vore kunders behov, og er den ideelle samarbejdspartner hvor I altid kan finde de bedste råd og den rigtige vejledning.

Fra starten besluttede vi at vort mål skulle være at: ” kun det bedste – er godt nok ”

Dette skulle være kendetegnende for hele processen i vores firmapolitik, lige fra udvælgelsen af produkter, udvælgelsen af personale, samt servicen overfor vore kunder.

Ovenstående er en af de væsentlige grunde til at firmaet er vokset, og nu er blevet omdannet til Care Repair A/S. 

Vi beskæftiger i dag 22 medarbejdere.

Vi glæder os til fortsat at yde jer samme service som altid.

” kun det bedste – er godt nok ”

 

06-12-2007

Care Repair holder flyttedag!

Siden starten i 2004 er det kun gået fremad. Vi startede 2 mand i marken og
lageret havde vi i en kælder på 80 kvadratmeter.
Efter at have udvidet igen og igen, vil vi hermed benytte lejligheden til at sige tak til vore trofaste kunder, nye som gamle, for at lokalerne på Nørrevangsvej i Kjellerup
er blevet for små.

D. 15 december 2007 flytter vi fra Nørrevangsvej i Kjellerup til Industrivej i Thorsø.
I perioden frem til nytår 2008, kan der grundet flytningen opstå forsinkelse i forbindelse med levering af vore produkter. Vi håber på jeres forståelse.

Vi glæder os til at kunne yde jer samme service som nu, fra Januar 2008 på vor nye adresse:

Care Repair
Industrivej 19
8881 Thorsø

 

30-08-2007

NSF godkendte produkter

NSF H1 - Den bedste godkendelse af produkter til medicinal og fødevareindustrien.

Care Repair har lige siden starten i 2004, haft fokus på, at vi vil være førende indenfor miljø og kvalitet.

Vi udvikler hele tiden, og arbejder på at finde de bedste produkter, til brug i det danske erhvervsliv.

Derfor er det med stolthed, at vi kan glæde vore kunder og underforhandlere med, at vi fra 1. August 2007 har overtaget forhandlingen af Matrix Foodmax i Danmark.

Når der produceres drikkevarer, medicin og fødevarer, er det altafgørende at producenten bruger de rigtige produkter, dette gælder både råvaren og produktet der smører de maskinelle dele.

Matrix Foodmax, har den højeste godkendelse fra det Amerikanske NSF, der er verdens mest anerkendte laboratorium for fødevaregodkendelser.

NSF er kendt for at være den førende virksomhed indenfor produktcertificering. NSF går ikke på kompromis med sikkerhed og kvalitet, men er en upartisk organisation, der tester om et produkt kan leve op til de strengeste krav.

Hos NSF arbejder nogle af verdens bedste toksikologer i fuldt udrustede laboratorier, der sikre at kravene for fødevarerstandarder overholdes.

Matrix Foodmax er godkendt efter NSF-H1 godkendelsen, der er så anerkendt, at NSF garanterer sikker brug, selv ved direkte kontakt med fødevarer.

Ønsker du at købe, vide mere eller blive forhandler kontakt da Care Repair.