Job hos Care Repair

Key Account Manager med engagement og drive

Drømmer du om et job med højt til loftet, ansvar, og masser af muligheder for at udvikle dig? Kan du både handle med manden på gulvet og forhandle med den professionelle indkøber? Så vil vi gerne høre fra dig.
Vi er i fuld gang med at udvikle forretningen hos Care Repair A/S, og vi er derfor på udkig efter en ny kollega, som har drivet til at blive en nøglespiller og være med til at præge firmaets udvikling.

Som Key Account Manager vil du, med direkte reference til den administrerende direktør, selvstændigt videreudvikle en stor eksisterende kundeportefølje i Midt- og Østjylland. Derudover får du ansvaret for at åbne salget til nye og typisk større kunder i det meste af Danmark.

Primære arbejdsopgaver:
-    Videreudvikle salg og relationer til de nuværende kunder
-    Opbygge nye kunder i dit område
-    Key account management i hele Danmark
-    Lave rammeaftaler med kæder, kommuner og foreninger som baner vejen for dine kollegaer
-    Sparring med kollegaer og ledelse om udvikling af forretningen

Din profil
Dit drive og engagement er nøglen til succes i dette job. Du er i dag en succesfuld sælger, gerne med KAM erfaring, og du har lyst til at sætte dig grundigt ind i produkterne, så du kan rådgive professionelle brugere og anbefale dem de rigtige løsninger.
Har du erfaring fra branchen, er det er plus, men vi lægger mere vægt på din personlighed.
Du kan tænke langsigtet og strategisk, er vant til at omsætte salgsstrategiske mål til handlinger, og arbejder selvstændigt, struktureret og målrettet med dine opgaver.
I dit arbejde med de større kunder, er det vigtigt, at du har forretningssans, og er tryg ved at arbejde med tal. Sammen med ledelsen er du med til at lave business cases, som du fremlægger for dine kunder som del af dit salgsarbejde
Som person er du en teamplayer med et stærkt vinderinstinkt, og du er ikke bange for at dele din viden med de andre på holdet. Du har en positiv ”kan-godt” indstilling til tingene og dit engagement smitter positivt af på kunderne. Og helt afgørende, så er du ærlig, troværdig og altid professionel i din kundetilgang.

Herudover forventer vi, at du:
•    Kan begå dig på alle niveauer i en organisation
•    Evner aktivt at skabe stærke relationer såvel eksternt som internt
•    Kan arbejde i MS Office på brugerniveau
•    Er velformuleret både på skrift og i tale
 
Vi tilbyder
Du vil blive en del af en virksomhed med et meget stærkt produktprogram, dygtige kollegaer og et job med stor grad af frihed, ansvar og mulighed for indflydelse. Løn efter kvalifikationer. Med stillingen følger desuden pensionsordning, sundhedsforsikring, firmabil på gule plader, telefon og computer.
Tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdssted og stillingstype
Der er tale om en fuldtidsstilling, og med udgangspunkt i din bolig vil du i dagligdagen arbejde fleksibelt på landevejen, hos vores kunder samt på vores hovedkontor i Thorsø.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte direktør Mikkel Hybel på mh@care-repair.dk eller mobil 22 20 30 70. Vi inviterer løbende til samtale, så send din ansøgning allerede i dag til care-repair@care-repair.dk.

Om Care Repair A/S
Care Repair A/S er et 100% danskejet handelsfirma, som sælger miljøvenlige kvalitetsprodukter indenfor pleje-, renhold- og sikkerhedsprodukter.
Vores kerneydelse er god rådgivning, så vores kunder sikres de bedst mulige produkter til at passe godt på deres medarbejdere, maskiner og bygninger.
Vi har et motto: "Kun det bedste er godt nok", og det gælder både for kvaliteten af vores produkter, og for udvælgelsen til vores team.