Øjenskyl


Refill box med 2 stk. 250 ml. øjenskyl

EYEAID er markedets eneste øjenskyller, der reelt kan betjenes med én hånd. Den innovative og patenterede mekaniske øjenåbner er i stand til at tvinge det skadede øje åbent, uden fysisk berøring med ”urene fingre”. Øjenskylleren er baseret på en steril bag-in-valve sprayopløsning der sikre, at øjet tilføres den rette mængde skyllemiddel i et konstant og langvarigt flow. Indholdet i én 250 ml. Eyeaid øjenskylle rækker til en konstant skylning i op til 15 minutter.
(1 colli = 1 stk. refill box + 2 stk. 250 ml øjenskyl.)

Produktdata
Vare nr.: H300777
Eyeaid station med 2 stk. 250 ml. øjenskyl

EYEAID er markedets eneste øjenskyller, der reelt kan betjenes med én hånd. Den innovative og patenterede mekaniske øjenåbner er i stand til at tvinge det skadede øje åbent, uden fysisk berøring med ”urene fingre”. Øjenskylleren er baseret på en steril bag-in-valve sprayopløsning der sikre, at øjet tilføres den rette mængde skyllemiddel i et konstant og langvarigt flow. Indholdet i én 250 ml. Eyeaid øjenskylle rækker til en konstant skylning i op til 15 minutter.
(1 colli = 1 stk. station + 2 stk. 250 ml øjenskyl)

Produktdata
Vare nr.: H300780
Eyeaid station uden øjenskyl

Station til EYEAID øjenskyl.
(1 colli = 1 stk. station)

Produktdata
Vare nr.: H300781
Eyeaid BASIC

BASIC-boksen indeholder 2 stk. eyeaid øjenskyl og op til 30 minutters skylletid i alt. Boksen er stænktæt, slagfast og beskytter øjenskyllen imod støv og snavs. Vægholder i rustfrit stål medfølger til opsætning hvor hurtig adgang til øjenskyl ønskes. Fx ved batteri-lade station, værkstedsvogn/bord eller nær udgangen til transport til sygehus/behandlingssted. BASIC-boksen er ligesom øjenskylle-flaskerne enhåndsbetjent og kan derfor let åbnes og skylningen kan starte på få sekunder. Boksen kan i håndtaget trækkes af vægholderen i én bevægelse og bringes til skadeslidte eller medbringes til transporten.
(1 cl =1 stk. Box/2 stk. 250 ml. øjenskyl og 1 stk. vægholder.)

Produktdata
Vare nr.: H300925
Eyeaid ToGo

ToGo boksen indeholder 2 stk. eyeaid øjenskyl hvilket giver op til 30 minutters skylletid i alt. Boksen er slagfast og beskytter øjenskyllen imod støv og snavs. LED udløbskontrol-indikator, signalerer udløb ved enten rød eller grøn blink. Boksen indeholder desuden temperatur overvågning og LED blink indikerer hvis øjenskyllen er for varm eller for kold. Vægholder i rustfrit stål medfølger til opsætning hvor hurtig adgang til øjenskyl ønskes. Fx ved batteri-lade station, værkstedsvogn/bord eller nær udgangen til transport til sygehus/behandlingssted. ToGo boksen er ligesom øjenskylleflaskerne enhåndsbetjent og kan derfor let åbnes og skylningen kan starte på få sekunder. Boksen kan i håndtaget trækkes af vægholderen i én bevægelse og bringes til skadeslidte eller medbringes til transporten. ToGo boksen er forsynet med en pakkeplombe hvilket visuelt indikerer, at enheden er komplet og klar til brug.
(1 cl = 2 stk. 250 ml. øjenskyl med LED-indikator)

Produktdata
Vare nr.: H300888
Eyeaid ToGo+

EYEAID ToGo+ Om vinteren er det vigtigt at sikre sig, at øjenskyllestationer opbevares frostfrit i køretøjer og på u op-varmede lo kationer og at øjenskylle-væsken er indenfor komfort temperaturen mellem 16-38 grader. Derved opnår man den mest effektive skylning af øjet, da øjet ellers instinktivt vil beskytte sig overfor en væske der enten er koldere eller varmere, hvilket derved vanskeliggør/forhindre en effektiv skylning af øjet. ToGo+ er især velegnet til udhuse, skure, lastbiler, frysehuse, vaskehaller, boreplatforme, vindmøl-ler etc. Pga. boksens håndtag er den praktisk at medbringe ved mobilt arbejde. ToGo+ kan med fordel anvendes i områder med temperaturer helt ned til -25 graders frost. Boksen sikrer, væsketemperatur på ca. 25 grader (+/- 2,5 grader) ToGo+ indeholder varmelegeme med USB kabel, 12/24V stik til bil samt 240V stik. ToGo+ boksen indeholder desuden 2 stk. eyeaid øjenskyl hvilket giver op til 30 minutters skylletid i alt. Boksen er slagfast og beskytter øjenskyllen imod støv og snavs. LED udløbskontrol-indikator, signalerer udløb ved enten rød eller grøn blink. Boksen indeholder desuden temperatur overvågning og LED blink indikerer hvis øjenskyllen er for varm eller for kold. Vægholder i rustfrit stål medfølger til opsætning hvor hurtig adgang til øjenskyl ønskes. Fx ved batteri-lade station, værkstedsvogn/bord eller nær udgangen til transport til sygehus/behandlingssted. ToGo+ boksen er ligesom øjenskylle-flaskerne enhåndsbetjent og kan derfor let åbnes og skylningen kan starte på få sekunder. Boksen kan i håndtaget trækkes af vægholderen i én bevægelse og bringes til skadeslidte eller medbringes til transporten. ToGo+ boksen er forsynet med en pakkeplombe hvilket visuelt indikerer, at enheden er komplet og klar til brug.
(1 cl = 2 stk. 250 ml. øjenskyl med LED-indikator og varmelegeme)

Produktdata
Vare nr.: H300890
Servicekit til Eyeaid ToGo+

Service kit indeholder batteri til LED-indikator- grøn og rød blink (til signalering om udløb og temperaturkontrol). Kittet indeholder også pakkeplombe som visuelt indikerer, at enheden er komplet og klar til brug. Servicelabel med dato til dokumentation af kontrol. Samt label til batteri med instruktion.

Produktdata
Vare nr.: H300891
Eyeaid med 2 stk. 100 ml.

Eyeaid indeholder op til 6 minutters skylletid. Der er op til 3 års holdbarhed fra produktionsdato. Bag on valve teknologi sikrer konstant væsketryk, uanset position. Eyeaid kan aktiveres med én hånd og begge øjne kan skylles samtidig. Pga. patenteret øjenåbner er der ingen kontakt til øjnene med "urene fingre". Øjnene holdes automatisk åbne og sikrer derved effektiv skylning bagved øjet. Med Eyeaid kan øjet skylles nedefra og tyngdekraften hjælper med, at tømme øjet for kemikalier. "Forurenet" skyllevand løber ikke udover personen, huden eller tøjet. Der kan med fordel ydes førstehjælp på sig selv, uden hjælp fra andre.
(1 colli = 2 stk. 100 ml øjenskyl)

Produktdata
Vare nr.: H300784
Eye Care 100 ml.

Indeholder op til 6-8 minutters skylletid pr. dåse. Eye Care er ideel til fjernelse af fremmedlegemer i øjnene som støv, snavs, metal/træsplinter o. lign. Bag on valve teknologi sikrer konstant væsketryk, uanset position. Eye Care kan aktiveres med en hånd og sikrer en behagelig brusning af øjet. Kan med fordel anvendes som sårrens og væsken er steril indtil sidste dråbe. Op til 3 års holdbarhed fra produktionsdato. Eye Care er særdeles effektiv til at yde førstehjælp på andre eller små børn og dyr.

Produktdata
Vare nr.: H300900
Bælteclips til 100 ml. Eye Care

Anvendes ved skiftende og mobilt arbejde, hvor du ikke har mulighed for at tilgå en øjenskyllestation øjeblikkelig. Clipsen er nem at klikke på en rygsæk, værktøjskasse eller en rengøringsvogn, så er Eye Care altid lige ved hånden og hurtig og let at tilgå.

Produktdata
Vare nr.: H310000
Eye Care 250 ml.

Indeholder op til 15 minutters skylletid pr. dåse. Eye Care er ideel til fjernelse af fremmedlegemer i øjnene som støv, snavs, metal/træsplinter o. lign. Bag on valve teknologi sikrer konstant væsketryk, uanset position. Eye Care kan aktiveres med en hånd og sikrer en behagelig brusning af øjet. Kan med fordel anvendes som sårrens og væsken er steril indtil sidste dråbe. Op til 3 års holdbarhed fra produktionsdato. Eye Care er særdeles effektiv til at yde førstehjælp på andre eller små børn og dyr.

Produktdata
Vare nr.: H300905
First aid station til 2 x 250 ml. eye care

H300905 passer til denne øjenskyllestation.

Produktdata
Vare nr.: H310500
Eye Care 100 ml. vægholder

H300900 passer til denne vægholder.

Produktdata
Vare nr.: H300915