Skadedyr & Ukrudt bekæmpelse


Harmonix pasta - 500 x 10 gram.

Det giver en tidligere opdagelse af tilstedeværelsen af gnavere. Er et vigtigt IPM trin, der tillader gennemførsle af en parmanent overvågnings tilgang i stedet for den permanente lokkefælde. Er især velegnet til fødevareindustrien og andre følsomme områder som skoler, hospitaler, farmaceutisk og kosmetisk industri, it og biotek planter.


(1 cl = 500 x 10 gram)

Produktdata
Vare nr.: 84472379
Trinol 810 - Insektmiddel 700 ml

Kan anvendes mod alle krybende og flyvende insekter som myrer, fluer, ørentvister, sølvfisk, møl, biller, lopper m.v.

Produktdata
Vare nr.: S810
Turbo Jet Fluespray 600 gram

Turbo Jet anvendes modfluer i stalde og beboelse samt ved og i hvepsebo. Aerosoldåsen giver en meget fin forstøvning samtidig med, at den har en god rækkeevne. Døre, vinduer og ventilation holdes lukket under behandling samt i ca. 25 min herefter. Insekterne dør øjeblikkeligt ved behandlingen. Midlet er kun aktiv overfor koldblodede dyr og påvirker ikke husdyrenes adfærd.

Produktdata
Vare nr.: 110360
Anti-myg DEET spray 40%

Effektiv: 40% DEET
Koncentreret og kompakt: 60 ml.
Praktisk spray-top

Produktdata
Vare nr.: 110078
F-Spray 100 ml.

Økologisk flåtspray
Reducerer risikoen for flåtbid.

Produktdata
Vare nr.: F-SPRAY 100
Aquapy EW - 1 ltr.

Aquapy EW anvendes mod insekter: flyende, krybende og kravlende. Rumbehandling mod flyvende insekter via tågesprøjtning eller mod flyvende/krybende/kravlende insekter via sprøjtning på flader, hvor insekterne opholder sig.

(Prisen er inkl. afgift)

Produktdata
Vare nr.: 79006268
K-Othrine SC25 - 0,25 ltr.

Det professionelle skadedyrsbekæmpelsesmiddel, der virker her og nu på alle insekter, samt giver langtidseffekt på optil 4 uger. Anvendes mod f.eks. biller, myrer og kakerlakker, fluer, myg og møl. Sprøjtes på og omkring insekternes opholds- og skjulesteder i og omkring bygninger.

(Prisen er inkl. afgift)

Produktdata
Vare nr.: 85360507
Maxforce Quantum - 2 gram

Bekæmpelse af alle normalt forekommende myrer. Klar-til-brug lokkedåse til bekæmpelse af myrer i og omkring huse. Lokkedåsen indeholder lokkemad, der tiltrækker myrerne, som derved bringer lokkemaden og det aktive stof ned i boet og bekæmper boet indefra. Lokkemad og aktivstof er indkapslet i et kammer midt i dåsen.

(Prisen er inkl. afgift)

Produktdata
Vare nr.: 80241798
Maxforce Quantum - 4 x 30 gram

Bekæmpelse af alle normalt forekommende myrer. Er et klar-til-brug sirup-baseret myremidel, der indeholder imidacloprid til kontrol af myrer og deres myrebo. Anvendes på steder hvor en diskret myrebekæmpelse ønskes. Eksempelvis køkkener, slagterier og varehuse.

(Prisen er inkl. afgift)
(1 cl = 4 x 30 gram)

Produktdata
Vare nr.: 79224931
Doseringspistol til myregift

Doseringspistol til myregift.

Produktdata
Vare nr.: 97-23050