Smøremidler


Multi Spray InS H1 400 ml.

Multi Spray er et glasklar smøremiddel med gode vedhæftningsegenskaber. Indeholder fødevaregodkendt syntetisk olie samt teflon. Til smøring af kæder, glidevanger, konveyer, styr, bolte og sammenføjninger samt små lejer som kræver højkvalitets fødevaregodkendt fedt. Bruges også indenfor tekstil-, papir-, grafisk-, tobaks- og kran/hejse industrien. Ligeledes anvendes til kædesmøring af motorcykler mv. Holder kæder fri for støv og mug samt forlænger levetiden. Økonomisk i brug. InS-godkendt. Indhold: 400 ml.

Produktdata
Vare nr.: H586
Uniteflon InS 400 ml.

Uniteflon InS anvendes til maskiner, cykler, våben, hængsler, lejer, antenner – kort sagt: alt som glider, ruller, drejer, piber, ruster eller tærer. Smører op til 10 gange længere end andre smøremidler. Anvendes bl.a. af vognmænd, entreprenører, pedeller, elektrikere og byggeindustrien. Udelukkende fremstillet af veterinærgodkendte råvarer. Bruges koncentreret. InS-godkendt. Indhold: 400 ml.

Produktdata
Vare nr.: 510
Uniteflon 20 ltr.

Uniteflon anvendes til maskiner, cykler, våben, hængsler, lejer, antenner – kort sagt: alt som glider, ruller, drejer, piber, ruster eller tærer. Smører op til 10 gange længere end andre smøremidler. Anvendes bl.a. af vognmænd, entreprenører, pedeller, elektrikere og byggeindustrien. Udelukkende fremstillet af veterinærgodkendte råvarer. Bruges koncentreret.

Produktdata
Vare nr.: S510-20
Tør Uniteflon 400 ml.

Anvendes hvor man ønsker et tørt smørende/ glidende slipmiddel, med tilsat PTFE (teflon). Virker friktionsnedsættende, smudsafvisende og som rustbeskyttende smøremiddel, som ikke tiltrækker støv eller anden forurening fra luften. Holder 10 gange længere end traditionelle oliesmøremidler. Kan anvendes på plast, gummi, metaller, træ, glas og papir. Anvendes bl.a. på trykkerier, i elevatorer, til porte og i træindustrien. Bruges koncentreret. Indhold: 400 ml.

Produktdata
Vare nr.: 506
Tør Grafit 400 ml.

Anvendes hvor man ønsker høj belastning. Indeholder molybdæn, som efterlader en tynd friktionsnedsættende film. Temperaturområde -60ºC til +400ºC. Glidefilmen er tør, hvilket forhindrer at støv og snavs sætter sig. Beskytter mod rust/korrosion. Er ligeledes fantastisk til korrosionsbeskyttelse på plæneklipperskjold og roterklipper, da græs og ensilagesaft ikke sætter sig fast i metaldelene. Bruges koncentreret. Indhold: 400 ml.

Produktdata
Vare nr.: 505
Tre i en Olie 400 ml.

Tre i en Olie er et fantastisk produkt hvor tre produkter er i ét: Rustløsner, smøremiddel, fugtfortrænger. Anvendes til elektrisk og mekanisk udstyr, løsning af fastrustede bolte og skruer. Hindrer kortslutning. Syrefri. Anvendes bl.a. ved montering af neonamaturer. Også velegnet som fugtfortrænger til udendørs lamper, og stik f.eks. ved anhængeren og til computerudstyr i biler, samt alle steder, hvor der er problemer med fugt eller irring. Bruges koncentreret.

Produktdata
Vare nr.: 520
Tre i en Olie 20 ltr.

Tre i en Olie er et fantastisk produkt hvor tre produkter er i ét: Rustløsner, smøremiddel, fugtfortrænger. Anvendes til elektrisk og mekanisk udstyr, løsning af fast rustede bolte og skruer. Hindrer kortslutning. Syrefri. Anvendes bl.a. ved montering af neonamaturer. Også velegnet som fugtfortrænger til udendørs lamper, og stik f.eks. ved anhængeren og til computerudstyr i biler, samt alle steder, hvor der er problemer med fugt eller irring. Bruges koncentreret

Produktdata
Vare nr.: S520-20
Rustløsner med Grafit

Specialudviklet rustløsner, tilsat penetrerende additiver, som transportere produktet og grafitten helt ind i de sammengroede dele. Grafitten virker friktionsnedsættende, så det bliver let at løsne sammenrustede skruer, bolte, ventiler og maskindele m.m.
Bruges koncentreret.

Produktdata
Vare nr.: 507
TKW Olie 400 ml.

TKW olien er tynd og penetrerende, efter 20-30 sek efterlades en sej og langtrådet oliefilm med en kraftig vedhæftningsevne. Virker smørende og rustbeskyttende. Kan anvendes til kæder, wirer, skinner, trucks, garageporte, skydedøre, lejer, aksler, tandhjul, bolte og hængsler. Anvendes bl.a. i vognmandsvirksomheder, entreprenører og skibsværfter. Bruges koncentreret.

Produktdata
Vare nr.: 528
Låsebandit 60 ml.

Låsebandit er et nyt udviklet produkt der både renser og smører i én arbejdsgang. Har en god fugtfortrængende egenskab. Anvendes som låseolie hvor man ønsker en høj kvalitet og ingen udtørring og fastfrysning. Anvendes til alle låsetyper. Bruges koncentreret. Indhold: 60 ml.

Produktdata
Vare nr.: 575
Siliconespray InS H1 400 ml.

Silicone spray virker antistatisk og afsætter en tynd siliconefilm, der er ekstrem vand- og smudsafvisende, korrosionsbeskyttende og smørende, hindrer fastklæbning af etiketter, lim mv. Friktionsreducerende på pakkelinier. Anvendes ved et utal af opgaver i industrien som formslipmiddel til plast-, gummi- og skumplastfremstilling. Glidemiddel ved montering af mufferør med gummitætning og til ledningsgennemføring i flexrør. Silicone spray kan også bruges på lysestager, så stearin ikke sætter sig fast. Bruges koncentreret. InS-godkendt. Indhold: 400 ml.

Produktdata
Vare nr.: H580
Anti Korrosion 400 ml.

Er udviklet som en sikker løsning til rustbeskyttelse til alle former for metal. Er ekstrem penetrerende så man er sikker på en god rustbeskyttelse. Trænger ind i svære og ikke tilgængelige steder. Rustolien ligger sig som en beskyttende film og holder emnet fri for fugt og ilt, og virker som en korrosions stopper.

Produktdata
Vare nr.: 561
Rustfri 5 ltr.

Rustfri er et universal produkt, som rustbeskytter, smører, fortrænger fugt og løsner rust. Anvendes til rustbeskyttelse af maskindele, værktøjer, halvfabrikata, landbrugsmateriel og entreprenørmateriel. Rustfri afsætter en transparent rustbeskyttende film, som ikke hærder helt op, derved opnås en ekstrem rustbeskyttelse. Bruges koncentreret.

Produktdata
Vare nr.: 560-5
Rustfri 20 ltr.

Rustfri er et universal produkt, som rustbeskytter, smører, fortrænger fugt og løsner rust. Anvendes til rustbeskyttelse af maskindele, værktøjer, halvfabrikata, landbrugsmateriel og entreprenørmateriel. Rustfri afsætter en transparent rustbeskyttende film, som ikke hærder helt op, derved opnås en ekstrem rustbeskyttelse. Bruges koncentreret.

Produktdata
Vare nr.: 560-20